Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، عباس کریمی سرپرست پتروشیمی غدیر در مجمع عمومی عادی سالانه این شرکت که روز دوشنبه ۱۲ خرداد ماه در تهران برگزار شد، ضمن ارائه گزارش عملکرد شرکت با بیان این مطلب گفت:

آخرین پیش‌بینی سود شرکت براساس عملکرد ۶ ماهه سال ۹۸ مبلغ ۱۸۰ میلیارد تومان بود که در پایان سال موفق به تحقق ۲۲۹ میلیارد تومان سود شدیم که این میزان تحقق سود، ناشی از رشد درآمدهای عملیاتی این شرکت به بیش از یک هزار میلیارد تومان بود که نسبت درآمدعملیاتی بیش از ۶۳۷ میلیارد تومانی سال گذشته به میزان ۵۸ درصد رشد داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کریمی ضمن تاکید بر اینکه برای نخستین بار عملکرد یکساله پتروشیمی غدیر با گزارش حسابرس و بازرس قانونی مقبول ارزیابی شده است، در خصوص سود خالص حاصل شده نسبت به سال ۹۸ افزود:

سود خالص سال ۹۸ به نسبت سال ۹۷ رشدی ۱۰۴ درصدی داشته و از ۱۲۱ میلیارد تومان به ۲۲۹ میلیارد تومان رسیده است. همچنین سود عملیاتی شرکت نیز از ۱۱۴ به بیش از ۲۴۳ میلیارد تومان افزایش یافته که رشدی معادل ۱۴۴ درصد را نشان میدهد.

سرپرست شرکت پتروشیمی غدیر در ادامه تولید همزمان سه گرید پی.وی.سی، کیفیت بالای محصولات و بالا بودن میزان تقاضای محصولات در بازارهای منطقه را سه ویژگی کلیدی پتروشیمی غدیر عنوان کرد و با بیان اینکه در سال گذشته سهم فروش داخلی این شرکت ۵۱ درصد و فروش صادارتی ۴۹ درصد بوده است، گفت:

در راستای تحقق شعار جهش تولید در سالجاری سعی داریم میزان فروش شرکت را در داخل کشور منظم‌تر کنیم تا مشتریان بتوانند روی مارکت این محصول حساب باز کنند.

وی خاطرنشان کرد: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های ما برای سالجاری، حذف فرایند واسطه‌گری در فروش محصولاتمان است که همچون گذشته در این راستا برگزاری مزایده برای فروش محصولات و نیز انجام مناقصه برای خرید مواد اولیه و قطعات مورد نیاز در دستور کار قرار دارد. همچنین ارتباط با شرکتهای داخلی و خارجی اصلی فروشنده قطعات، تجهیزات و مواد اولیه مورد نیاز، حضور در کنفرانس‌ها و نمایشگاه‌های بین‌المللی برای دستیابی به مشتریان دست اول و با ارتباط مستقیم با شرکتهای اصلی فروشنده قطعات از مهمترین راهبردهای ما برای حذف واسطه‌گری است.

کریمی با اشاره به سیاست ها و برنامه های شرکت در بخش فروش یادآور شد: پتروشیمی غدیر برای بدست آوردن بازار این محصول در روند بازاریابی در جهت فروش محصول با گریدهای تولید جدید با توجه به نیاز مشتریان قصد دارد با ایجاد تنوع در فروش به بازارهای جدید خارجی نیز ورود کند و همچنین رصد بازار و زمان بندی جهت عرضه به موقع محصول در بازارهای داخلی و صادراتی، تغییر در ترکیب فروش داخلی/صادراتی و رصد همه جانبه این بازارها را از دیگر برنامه های این شرکت عنوان کرد.

کریمی با اشاره به سیاست‌ها و برنامه‌های شرکت در بخش مدیریت پروژه‌ها گفت: مطالعات فنی و اقتصادی طرح احداث واحد کلرآلکالی را با توجه به اینکه از یک سو خوراک پایدار واحد وی.سی.ام را تامین کرده و شرکت را از واردات ای.دی.سی بی‌نیاز خواهد کرد از سوی دیگر مورد نیاز سایر پتروشیمی‌های دیگر شرکتهای گروه تاپیکو هم هست، که در سال جاری انجام خواهیم داد.

در پایان مجمع سالیانه این شرکت، پیشنهاد تقسیم ۹۰ درصدی سود سال ۹۸ از مجموع ۲۴۴ میلیارد تومان سود انباشته، با سهامداران مطرح و با تایید ایشان به تصویب رسید. به این ترتیب سهامداران پتروشیمی غدیر ۲۱۵ میلیارد تومان و به ازای هر سهم مبلغ ۱۶۵ تومان سود سهام دریافت خواهندکرد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: پتروشیمی رشد سود سهام واردات مجمع عمومی عادی سالانه پتروشیمی غدیر میلیارد تومان تومان سود سال ۹۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۶۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسمومیت با قارچ‌های وحشی رشد ۳ برابری داشته است / علائم مسمومیت را بشناسید

مسئولان حوزه بهداشت و درمان همیشه درباره مصرف نکردن قارچ‌هایی که در طبیعت روییده هشدار دادند، زیرا تشخیص سمی یا غیرسمی بودن این نوع قارچ‌ها بسیار دشوار است و مصرف آن می‌تواند باعث فوت افراد شود، این درحالی است که اورژانس کشور از رشد سه برابری مسمومیت با قارچ‌های وحشی در طبیعت خبر داده است.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا با شروع فصل بهار و افزایش بارش‌ها در این فصل زمینه رشد قارچ‌های وحشی در طبیعت بیشتر می‌شود و در این فصل شاهد حضور بیشتر افراد در دل طبیعت هستیم، لذا مهم است که افراد از مصرف این قارچ‌ها خودداری کنند و هشدارهای مسئولان ذی‌ربط درباره مسمومیت‌زا بودن این نوع قارچ‌ها را جدی بگیرند.

بابک یکتاپرست، معاون روابط عمومی اورژانس کشور با اشاره به آمار مسمومیت با قارچ وحشی گفت: امسال با توجه به افزایش میزان بارش باران، رویش قارچ در طبیعت افزایش یافته است و از آنجایی که اطلاعات مردم و گردشگران درباره قارچ‌ها کم است؛ ممکن است عده‌ای با مصرف این قارچ‌های وحشی، دچار مسمومیت شوند.

وی با اشاره به آمار مراجعان مسمومیت به اورژانس افزود: از هشتم فروردین تا پنجم اردیبهشت ماه و در واقع طی مدت حدود یک ماه، ۵۳ نفر بر اثر استفاده از قارچ وحشی، مسموم شده‌اند، در حال حاضر ۱۴ نفر از این افراد در بیمارستان‌ها تحت نظر هستند، همچنین ۳۹ نفر درمان شده و ترخیص شده‌اند.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور گفت: این مسمومیت تاکنون فوتی برجای نگذاشته، اما لازم است که افراد و به خصوص طبیعت‌گردان از مصرف این قارچ‌ها پرهیز کنند، میزان مسمومیت‌ها، نسبت به گذشته سه برابر افزایش یافته است، بنابراین این موضوع باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

به گفته سخنگوی سازمان اورژانس کشور بیشترین میزان مسمومیت‌ها با قارچ در استان‌های فارس، لرستان و کرمانشاه به ترتیب با ۱۶،۱۳ و ۱۰ نفر بوده است.

نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی

حمید قهرمانی، کارشناس معاونت بهداشتی استان گیلان یکی از دلایل مسمومیت افراد، پس از مصرف قارچ‌های سمی را تشخیص غلط آنها دانست و یادآور شد: برخی به‌علت شکل ظاهری قارچ‌های سمی که شبیه به قارچ‌های غیر سمی و خوراکی هستند، دچار اشتباه می‌شوند.

وی با تأکید بر این‌که همه انواع قارچ‌ها، خوراکی نیستند و بعضی سمی و خطرناک هستند، افزود: خوردن چند لقمه از قارچ‌های سمی می‌تواند کبد، کلیه یا حتی مغز را از کار انداخته و در مواردی سبب مرگ شود، تنها در آزمایشگاه می‌توان نوع قارچ را شناسایی کرد و از روی ظاهر یا مزه قارچ نمی‌توان سمی یا غیرسمی بودن قارچ را تشخیص داد.

این پزشک با تأکید بر اینکه فرد مسموم باید سریع‌تر به بیمارستان منتقل شود، گفت: تهوع و استفراغ، اسهال، شکم درد و عرق کردن گاهی علائم مغزی مانند توهم، خواب‌آلودگی، تشنج و یا بی‌قراری از نشانه‌های زودرس مسموم شدن با قارچ‌های سمی است.

قهرمانی با بیان اینکه از چیدن، خریدن و مصرف قارچ‌های روییده شده در طبیعت، کوه و دشت پرهیز و تنها از قارچ‌های خوراکی تولید شده در کارخانه‌های معتبر استفاده شود، ادامه داد: پختن، آب پز یا کباب کردن قارچ‌های وحشی موجود در طبیعت سمی بودن آنها را از بین نمی‌برد.

وی با اشاره به تنها راه پیشگیری از مسمومیت با قارچ گفت: تنها راه پیشگیری از مسمومیت با قارچ خودداری از مصرف قارچ‌های روییده در طبیعت است، سم قارچ پادزهر ندارد و تنها باید از خوردن قارچ‌های وحشی موجود در طبیعت و غیر پرورشی دوری کنیم، کودکان یکی از گروه‌های پرخطر و در معرض مسمومیت با قارچ هستند.

کد خبر 748427

دیگر خبرها

  • مسمومیت با قارچ‌های وحشی رشد ۳ برابری داشته است / علائم مسمومیت را بشناسید
  • افزایش چهار برابری دبی تصفیه خانه فاضلاب یزد با ورود روان آب‌ها
  • «اشتغال تخصصی و گردش مالی» نوع تقسیم‌بندی دانش‌بنیان‌ها و حمایت‌ها را مشخص می‌کند/ سازوکار‌های حمایتی متناسب‌تر شدند + فیلم
  • آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟
  • افزایش ۶ برابری مصرف برق با استفاده از کولر گازی در مناطق معتدل
  • افت فروش خودرو‌های برقی فولکس واگن/ چرا اروپایی‌ها دوباره به خودرو‌های بنزینی روی آوردند؟
  • خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟
  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر
  • پیش بینی سود پتروشیمی بوعلی سینا در سال ۱۴۰۳/ بوعلی در سال ۱۴۰۲ چقدر سود ساخت؟
  • جهش همزمان تولید و فروش شرکت نفت ایرانول در سال جدید