Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین – سیده زینب رزم گیر؛ در خرداد ماه سال ۱۴۰۰، ارزش بازاری شرکت سرمایه گذاری غدیر با حدود سه هزار و ۴۱۱میلیارد تومان افزایش به حدود ۹۴هزار و ۲۷۷میلیارد تومان رسید. افزایش چهار هزار و ۹۶۱میلیارد تومانی ارزش شرکت گسترش نفت و گاز پارسیان (از گروه محصولات شیمیایی)، بیشترین تاثیر را بر این رشد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین شرکت پتروشیمی پارس با ۴۷۶میلیارد تومان افزایش و شرکت داروسازی قاضی با رشد ۱۱۴میلیارد تومانی ارزش بازار، در رده‌های بعد قرار گرفتند. از طرف دیگر سنگ آهن گهر زمین با هزار و ۵۰۸میلیارد تومان بیشترین افت را در پرتفو این شرکت تجربه کرد.

«وغدیر» در سومین ماه از سال جدید، بیش از هشت میلیارد تومان سهام شرکت داروسازی قاضی، خریداری کرد. همچنین شرکت سرمایه گذاری غدیر در این مدت حدود ۱۹۷میلیارد تومان در صندوق سرمایه‌گذاری مشترک پیروزان و هزار و ۳۸۱میلیارد تومان در با درآمد ثابت کاردان سرمایه‌گذاری کرد. در مجموع سرمایه‌گذاری این شرکت در شرکت‌های خارج از بورس حدود هزار و ۵۷۸میلیارد تومان بود.

در پایان خرداد ماه، مالکیت «وغدیر» در صنعت محصولات شیمیایی، ۴۶.۵درصد رقم خورد. به این ترتیب همچنان این صنعت بیشترین سهم از پرتفوی «وغدیر» را به خود اختصاص داده است. 

گروه استخراج کانه‌های فلزی با حدود ۱۵.۵درصد و گروه سایر واسطه‌گری‌های مالی با حدود ۱۳.۲درصد در رتبه‌های بعدی مالکیت شرکت سرمایه گذاری غدیر قرار دارند.

برای مشاهده تصویر در اندازه اصلی روی آن کلیک کنید

پربیننده ترین اعطای وام به دارندگان سهام عدالت و یارانه‌ بگیران ارزش سهام عدالت من (۱ تیرماه) جزییات عرضه اولیه «لطیف» نمای پایانی بورس ( ۱تیر۱۴۰۰) / شاخص کل با رشد ۱۸هزار واحدی همراه شد رییسی: زیان سهامداران خرد را جبران می کنیم

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سرمایه گذاری غدیر وغدیر وغدیر شرکت سرمایه گذاری غدیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۳۲۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام کشورها بیشترین حاجی را دارند؟

سهمیه حج کشورها هر سال براساس جمعیت ساکن مسلمان در آن کشورها تعیین می‌شود. با این حال، عوامل دیگری هم تاثیر دارد، آنچنان که اندونزی، پاکستان و هند به ترتیب بیشترین سهمیه حج را به خود اختصاص داده‌اند.

به گزارش ایسنا، هر سال صدها هزار نفر مسلمان در شهر مکه گردهم می‌آیند و مهمترین زیارت‌ مسلمانان را انجام می‌دهند. مناسک اصلی حج حدود یک هفته طول می‌کشد و در آن زمان صدها هزار نفر مسلمان از کشورهای مختلف جهان به شهر مکه سفر می‌کنند.

عربستان سعودی هر سال بر اساس میانگین جمعیت مسلمانان مقیم کشورها، سهمیه حج را اختصاص می‌دهد. به عبارتی هر چه تعداد مسلمانان ساکن در یک کشور بیشتر باشد، احتمال دارد آن کشور سهم بیشتری به دست آورد. با این حال، عوامل دیگری می‌تواند بر سهمیه یک کشور تأثیر بگذارد. نگاهی به سهمیه برخی کشورها نشان می‌دهد، سطح روابط دیپلماتیک با عربستان به عنوان کشور میزبان، در سال‌های گذشته بر تعیین این سهمیه بی‌تأثیر نبوده است.

در سال‌های اخیر براساس آمارهای عربستان، بیشترین تعداد زائران حج به کشور اندونزی تعلق داشته است و در سال گذشته، پاکستان و هند نیز به ترتیب در رتبه‌های دوم و سوم قرار داشتند.

نام کشور تعداد سهیمه حج (۲۰۲۳ - ۱۴۰۲)
۱.اندونزی    ۲۲۱.۰۰۰ نفر
۲.پاکستان ۱۸۰.۰۰۰
۳.هند ۱۷۵.۰۲۵
۴.بنگلادش ۱۲۷.۱۹۸
۵.نیجریه ۹۵.۰۰۰
۶.ایران ۸۷.۵۵۰
۷.الجزایر ۴۱.۳۰۰
۸.ترکیه ۳۷.۷۷۰
۹.مصر ۳۵.۳۷۵
۱۰. سودان ۳۲.۰۰۰
۱۱.مالزی ۳۱.۶۰۰
۱۲.روسیه ۲۵.۰۰۰
۱۳. سوریه ۲۲.۵۰۰
۱۴. اتیوپی ۱۹.۶۱۹
۱۵. مراکش ۱۵.۳۹۲
۱۶.عراق ۱۵.۲۵۲
۱۷.عمان ۱۴.۰۰۰
۱۸.افغانستان ۱۳.۵۸۲
۱۹.سنگال ۱۲.۸۰۰
۲۰.انگلستان ۱۲.۳۴۸


حج اگرچه سهمیه‌بندی شده است و این سهم گاه سال به سال متفاوت است، اما بنا بر نظر کارشناسان حج، اعمال آن مزایایی دارد؛ از جمله اینکه اختصاص یک سهمیه به هر کشور به تسهیل عدالت کمک می‌کند، زیرا هر مسلمان تشویق می‌شود در مقطعی از زندگی خود، صرف نظر از اینکه در کجا زندگی می‌کند، این زیارت را انجام دهد. این سهمیه‌ها همچنین کمک می‌کند تا اطمینان حاصل شود که زائران هر سال می‌توانند سفر خود را با خیال راحت انجام دهند. سهمیه‌ها به جلوگیری از احتمال ازدحام بیش از حد نیز کمک می‌کند.

ایده کلی میزبان این بوده است که تا حد امکان از زائران استقبال و در عین حال تدارکات مدیریت شود و بر این اساس، سالانه به صدها هزار نفر اجازه می‌دهد در مدت زمان کوتاهی به مکه و خارج از مکه سرازیر شوند.

بر این اساس، ایران در سال‌های اخیر و به‌ویژه پس از رفع محدودیت‌های کرونا، تقریبا یک سهم مشخص داشته است. سال گذشته و امسال سهم حج ایران تفاوت چندانی نداشته و حدود ۸۷ هزار و ۵۰۰ هزار نفر بوده است که در سال گذشته ششمین کشور با بیشترین سهم بود. با این حال ایران از عربستان خواسته مطابق با رشد جمعیت، این سهم را تا ۱۰۰ هزار نفر افزایش دهد، که تا کنون اتفاق نیفتاده است.

طبق اعلام آخرین سازمان حج و زیارت، حدود ۹۰۰ هزار نفر در ایران در نوبت حج واجب هستند که با درنظر گرفتن سهمیه کنونی ایران و افزایش نیافتن آن، اعزام تمام آنها به حج تمتع نزدیک به ۱۰ سال طول می‌کشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کدام کشورها بیشترین حاجی را دارند؟
  • رهاسازی حق آبه کشاورزان سلماس از سد اول خرداد
  • کدام بانک ها بیشترین سود را داشتند
  • حضور همدان با بسته‌های سرمایه‌گذاری جدید در نمایشگاه اکسپو
  • اسلام نگاهی مقدس به مسئله کار و کارگر دارد
  • فرصت‌های سرمایه‌گذاری فارس در اکسپو معرفی می‌شود
  • فارس با ظرفیت های مختلف خود به اکسپو ۲۰۲۴ ایران می‌رود
  • ‌فرایند سرمایه‌گذاری در فارس تسهیل شود
  • فارس با ظرفیت‌های متعدد به اکسپو ۲۰۲۴ ایران می‌رود
  • کدام کارکنان تسلا اخراج شدند؟